Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Піп РПЦ приїхав із Челябінська в Україну, щоб підтримувати окупантів

    «Священник» (якщо його можна так назвати) Московського патріархату Роман Заяц приїхав із Челябінська в Україну, щоб підтримувати терористів із батальйону «П’ятнашка».

    Про це він сам пише у “ВКонтактє” (доступ в Україні заборонено), передає Духовний Фронт України

    Зараз клірик РПЦ Роман перебуває в тимчасово окупованому Донецьку де «освячує воду» для поранених рашистів. Попутно він розповідає вигадані історії про українців-нацистів та обстріли ЗСУ мирних жителів в Донецьку. Тобто крім окупаційної ролі «отець» виконує роль пропагандистську, для промивання і без того промитих мізків місцевих жителів.

    Зокрема служитель РПЦ розказує казочку, що в Україні не хочуть молитись з росіянами, але чомусь не згадує, що росіяни служать в ЗСУ в добровольчому формуванні «Свобода Росії». Напевно такі факти є незручними для вигаданої картинки «укронацистів», яку змальовує пропагандист в рясі.

    Крім того, священник РПЦ жаліється, що Донецьк ЗСУ «накриває з натовської зброї».

    Одним словом ці чорти в рясах думають, що Бог їх спасе, бо вони «священники» і можуть «освятити воду», але від ЗСУ їх спасе тільки смерть, або швидкий біг в сторону кордону з росією. І це не пусті слова.

    ЗСУ неодноразово ліквідовувало техніку і особовий склад рашистів із іконками під шоломом та із поясами «90 псалом». Воно і не дивно, адже як Бог може бути на стороні цих мерзенних істот, які причетні до безчисленних злочинів в Україні? Як Бог може бути на стороні окупантів? Звісно, що ніяк. Саме тому ЗСУ із знаменом хреста на броні, вижене цих «священників”-брехунів разом із «п’ятнашками» геть. Терористам в Україні не місце.

    Нагадаємо, ЗСУ деокупувала Ізюм у якому перебував митрополит УПЦ МП Єлісей (Іванов), що співпрацював із рашистами. Його подальша доля поки невідома. Речник ПЦУ Євстратій зазначив, що доля митрополита Ізюмського УПЦ МП буде індикатором для колаборантів у рясах.

    Найсвіжіше

    Популярне