Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Верещук звернулася до батьків: “Захистіть дітей, виїжджайте з окупованих територій”

    Віцепрем’єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, 1 вересня, звертаючись до батьків дітей, зазначила, що кращий варіант захистити дитину – виїхати з нею на території підконтрольні Україні.

    Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

    “Мінреінтеграції та Міносвіти спільно вирішили, що діти на ТОТ навчатимуться дистанційно у школах, що знаходяться на підконтрольних територіях. Їм викладатимуть учителі, які фізично перебувають там. Разом з тим укотре нагадую батькам: кращий варіант захистити дитину – виїхати із нею на територію вільної України!”, – зазначила Верещук.

    Вона поінформувала, що цьогоріч рішення про формат проведення першого дзвоника кожна тергромада ухвалювала самостійно, бо війна змінила формат шкільного свята.

    При цьому вона уточнила, що наразі на тимчасово захоплених територіях – особлива ситуація. Глава Мінреінтеграції радить організувати навчальний процес у режимі онлайн.

    При цьому Верещук заявила, що у разі виникнення проблем із виїздом громадянам слід телефонувати на цілодобову гарячу лінію Мінреінтеграції за номером: 15-48.

    Раніше Верещук закликала якнайшвидше евакуюватися з окупованих районів Херсонської та Запорізької областей

    Найсвіжіше

    Популярне