Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Архімандрит Романос викрив російський фейк проти візиту предстоятеля ПЦУ в Грецію

    Проросійська пропаганда адресована невірним…

    Не треба бути інтелектуалом, щоб виявити, що пропаганда нечестивої Московщини спрямована на людей з низьким інтелектом (тих, кого ми в Греції разом називаємо «конспірологи»), які об’єктивно не мають можливості фільтрувати інформацію, яка їм передається. Але оскільки вони діють як натовп без думки і совісті, вони придатні для поширення пропаганди, особливо в епоху Інтернету, де будь-який дурень може стати носієм і передавачем будь-якої «інформації»…

    Ось кричущий приклад із відомого російського пропагандистського медіа «СПЖ», яке часто використовує як «джерело» грецькі вебсайти, які перебувають на зарплаті Москви… Таким чином, ця конкретна сторінка дезінформує своїх читачів, демонструючи провокацію маргінальної меншості нерозумних людей проти візиту митрополита Київського Епіфанія на Тасос… як попередження Тасоської митрополії!!!

    Насправді митрополит Київський приїжджає, відгукнувшись на люб’язне запрошення Священної Митрополії Філіппів, Неаполя і Тасосу та Його Високопреосвященства митрополита Стефана!

    А втім, заголовок у «СПЖ» гласить брехню: «Увага, розкольник: Тасоська митрополія попереджає про візит Думенка».

    І, звісно, ​​тиражування російськими сторінками цієї провокації також є доказом того, що все це координується з того самого нечестивого центру – Москви.

    Автор: Архімандрит Вселенського патріархату Романос (Анастасіадіс)

    Найсвіжіше

    Популярне