П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    “Бойові попи “руского міра” вже тут” – священник ПЦУ

    Священник РПЦ Роман Чєбонєнко, який служив на військовій базі РФ у Таджикістані, помічений на тимчасово окупованих територіях України.

    Про це повідомив священник Православної Церкви України Роман Грищук.

    “Прийшов з бурятами і таджиками “защіщать кананіческає праваславіє”! Бо вам же все одно, яка у вас Церква! А їм ні!” – пише Роман Грищук.

    За його словами, російське командування перекинуло якусь кількість своїх військ з Таджикистану до України.

    “Цей висновок зробили аналізуючи матеріали про попа з чекістської організації/секти рпц імені гундяєва: “Сьогодні у нас незвичайний персонаж – російський бойовий поп. На своїй сторінці ВК публікує фото та відео з тимчасово окупованих територій України, в тому числі Лисичанська”, – пише священник ПЦУ.

    Дані російського священника: Чебоненко Роман Петрович, 26.03.1980. Адрес регистрации: Краснодарский край, р-н Приморско-Ахтарский, г. Приморско-Ахтарск, ул. Комиссара Шевченко, д. 55. Паспорт 4604 911973 выдан: Правдинский Отдел Милиции Увд Пушкинского р-на Московской обл. 15.08.2003.

    Служить на 201 військовій базі рф (в/ч пп 01162), місто дислокації – Душанбе, Таджикистан.

    “Тому цікаво – він приїхав до України сам, з власної ініціативи? Чи у складі військової групи з 201 бази, перекинутої з Таджикистану?” – пише Роман Грищук.

    Найсвіжіше

    Популярне