Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    УПЦ МП на Франківщині програла всі суди, а попам світить тюрма

    Московський патріархат у Франківську, так звана “УПЦ” МП, через підроблення офіційних документів програв усі суди. Священникам УПЦ ПМ світять реальні тюремні ув’язнення через незаконні дії.

    Про це повідомив Юрій Камінській на Фейсбук сторінці Типовий Франківськ.

    «У Івано-Франківську тверда позиція вірян української церкви ПЦУ, полісменів, а також небайдужих мешканців нашого міста та фахова робота суддів зірвали брудний спектакль московських попів, що намагалися та намагаються незаконно захопити храм на Довженка, який їм не належить!», – йдеться в повідомленні.

    Автор допису зазначив, що зараз франківські судді відмовляють російським попам у задоволенні їхніх «скарг», оскільки масово виявляють підробку документів збоку представників московського патріархату.

    «Добро і законність врешті перемагають! Принаймні на цей час!
    Московський патріархат, а саме філія путіна в нашому місті, не тільки вчергове провалили іспит на знання та повагу до законів України, на громадянську проукраїнську свідомість, на любов до ближнього та взагалі на цивілізованість, а й вкотре продемонстрували, що їхня діяльність та методи є неприпустимими та незаконними! За що тепер і понесуть кримінальну відповідальність! БРАВО, так тримати!😁», – підсумував пан Юрій.

    Нагадаємо, в Івано-Франківську затримали колаборанта. Також Івано-Франківський краєзнавчий музей збирає експонати російсько-української війни.

    Найсвіжіше

    Популярне