П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    У Росії утилізують ті народи, що становлять небезпеку Кремлю

    У Росії насправді відбувається утилізація тих народів, що в подальшому можуть становити якусь небезпеку Кремлю. Водночас Путін створив ідеальну територію для зовнішньої агресії.

    Про це в інтерв’ю «Радіо НВ» заявив член президії уряду Чеченської Республіки Ічкерія у Французькій Республіці Муса Таїпов.

    «Насправді відбувається утилізація тих народів, що в подальшому можуть становити якусь небезпеку. Я весь час думав над тим, що 80% Росії записані як «рускіє». Я думав над тим, а куди поділися татари, башкири, уйгури, мордовці, хакаси, перм’які?… Куди поділися ці народи: дагестанці, чеченці і т.д? Ми, слава Богу, не «рускій» народ і ніколи ним не будемо. Ви уявляєте як посилено вони їх нищили? Зараз йде такий самий процес», – наголосив Муса Таїпов.

    Він також підкреслив, що Путін створив ідеальну територію для зовнішньої агресії.

    «Без економіки, тому що економіка їм була непотрібна. Фінансування війни у них проходить за нафту, газ та інші природні ресурси. А мешканці бідних регіонів, з національних окраїн, вони, не маючи жодного доходу, використовуються для цих агресивних війн. 250 – 300 тисяч рублів на місяць. Родина може сказати своєму «годувальнику»: якого біса ти сидиш вдома – йди воюй. Приблизно це й відбувається» – зазначив представник чеченського народу.

    «У буквальному сенсі це зона. Не держава, не країна. Це зона, де є вертухаї, де є пахан. Це «червона» зона, де керують менти, стукачі. Росія і є «червоною» зоною. Є «чорна» зона, де вори живуть за поняттями.  У цієї банди, що осідлала владу в Росії, немає понять, немає ані совісті, ані честі, ані гідності. Цей парадокс гідний дослідження ведучими аналітиками, експертами. Тому що так жити неможна», – підсумував Муса Таїпов.

    Тоталітарний режим, що сформувався в Росії, використовує війну проти України для того, щоби змінити дисбаланс у своїй демографії, щоб зменшити чисельність нацменшин

    Найсвіжіше

    Популярне