Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    У Бучі священник УПЦ МП зібрав 20 бабусь, щоб присягнути на вірність Моспатріархату

    Стокгольмський синдром демонструють вірні УПЦ МП. Це коли жертва виявляє симпатію до свого мучителя і ката. Саме так поводяться віряни УПЦ МП в Бучі.

    7 серпня 2022 року в Петропавлівському храмі міста Буча священник УПЦ МП зібрав два десятки бабусь, щоб ті присягнули на вірність моспатріархату і митрополиту Онуфрію.

    Про це повідомив архімандрит УПЦ МП Аркадій (Демченко) на своїй сторінці у Facebook. Він запевнив, що їхня релігійна організація – це нібито зветься “Українська Православна Церква”, а не московський патріархат.

    Судячи із фото заходу – масовки зібрати не вдалось. Після стількох звірств рашистів храми УПЦ МП прихожани покинули. Невідомо, що тримає інших двадцять бабусь? Стокгольмський синдром? Опитування КМІС свідчать що вірян УПЦ МП скоротилось в чотири рази в порівнянні з минулим роком.

    Всього від рашистів по району Бучі загинуло 1137 осіб, безпосередньо у місті Буча – 461 людина. Тіла продовжують знаходити. У Бучі росіяни катували ув’язнених українців водними тортурами, прив’язуючи до дощок.

    Фото: Архимандрит Аркадий

    Найсвіжіше

    Популярне