Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Новий фарс москви. Що означає псевдореферендум на окупованій частині Запоріжчини?

    Центр стратегічних комунікацій пояснює, що означає псевдореферендум на окупованій частині Запоріжчини.

    Відповідну заяву про проведення псевдореферендуму зробив номінальний «керівник» російської адміністрації області, зрадник балицький. Це стало першою, офіційно несанкціонованою рф заявою про те, що так званий «референдум» на окупованій території відбудеться.

    Офіційною санкцією на проведення псевдореферендуму москва перетнула «червону лінію» в питанні про перспективи переговорів з Україною, що категорично неприпустимо.

    росія веде в Україні загарбницьку, колоніальну війну, мета якої – анексія територій та знищення української державності.

    Будь-які рішення, які порушують принцип територіальної цілісності України – незаконні, але росія не змусить світ визнати свої «нові кордони».

    Населення окупованих територій щиро ненавидить загарбників, а імітація «волевиявлення» стане черговим фарсом, картинкою для російського телебачення.

    На окупованій території необхідно всіма силами уникати співпраці з окупантами. Примусово паспортизовані мешканці й надалі вважаються громадянами України, а не рф.

    росія зробила ставку на Мелітополь, а не на Херсон – окупанти розуміють неминучість втрати свого плацдарму на правобережжі Дніпра і Запорізька область, як і Херсонська, та всі решта будуть визволені ЗСУ.

    Нагадаємо, у Мелітополі окупанти продовжують примусову паспортизацію: тиснуть на власників земельних ділянок. Також російські авіакомпанії розбирають літаки на запчастини через нестачу деталей.

    Найсвіжіше

    Популярне