П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Архієпископ УПЦ США відвідав дитячий табір

    Єрарх Вселенського патріархату Архієпископ УПЦ США Даниїл відвідав дитячий табір на честь Всіх Святих Української Православної Церкви США, щоб зустрітись із сім’ями програми «Мама і я/тато і я».

    Про це повідомляє сайт УПЦ США.

    Після привітання батьків архієрей провів ранок з дітьми, беручи участь в заняттях, пояснюючи історію створення світу з Книги Буття – таким чином виконуючи свої вимоги до Сертифікаційної програми молодіжного служіння, запропонованої УПЦ Святої Софії і відділу служіння для молоді.

    Архієпископ Даниїл у співслужінні священника Василя Пасакаса (духовний отець табору) долучився до молоді Церкви на заняттях, відповідаючи на їхні запитання та сідаючи за «дитячий» столик для ранкового перекусу.

    «Діти із задоволенням розповідали про те, як вони весело проводили тиждень, і показували архієпископу свої роботи. Ми закінчили ранок, навчаючись співати “Господи, помилуй” кількома різними мовами під керівництвом Кіри Сендак», – йдеться на сайті УПЦ США.

    Програму «Мама і я/тато і я» ведуть співдиректори Кіра Сенедак і Деніз Страшинскі. Це спеціальна програма для дітей віком від 4 до 8 років, які відвідують заняття разом із батьками та/або додатковими членами сім’ї.

    Ця програма забезпечує духовну освіту та розваги для всієї родини та допомагає молодим вихованцям звикнути до табору, закладаючи основу для задоволення від табору на все життя.

    Нагадаємо, раніше УПЦ США запрошувала молитовно відзначити День незалежності України. Також архієпископ УПЦ США Даниїл відвідав церковний шкільний табір в Пенсільванії (США).

    Найсвіжіше

    Популярне