Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Окупанти запевняли полоненого капелана ПЦУ, що переможуть Україну за 8 днів

    Капелан Православної Церкви України отець Василь Вирозуб розповів, що загарбники мріяли захопити Україну за тиждень. В інтерв’ю АрміїІнформ, згадуючи події 26 лютого, коли судно із капеланом захопили рашисти біля Зміїного, отець Василь звернув увагу, наскільки самовпевнено і нахабно поводилися окупанти, ніби вони вже переможці.

    Піднявшись на борт «Сапфіра», під дулами автоматів окупанти поставили всіх на палубі на коліна і почали ретельно обшукувати судно. Коли отець Василь запитав одного з військових, коли їх відпустять, той поблажливо відповів: «Коли закінчиться спеціальна операція». — «А якщо вона буде місяць тривати чи два, три?» — додав Вирозуб. Той засміявся і махнувши в бік ракетного крейсера «москва», який стояв недалеко від острова, відповів: «Ти що поп здурів? Бачиш цю громилу? Якщо вона вальне − від вашої України нічого не залишиться! Максимум сім, вісім днів!».

    Після цих слів на душі стало гірко і сумно. Ситуацію погіршила перевірка телефона.

    Отець Василь не встиг його позбутися, і коли орки почали роздивлятися фото і відео ледве зі штанів не повилітали. Там було все: його фронтові фото, спільні знімки з військовими, а вишенькою на торті − фотографія в обнімку з Дмитром Ярошем. Після цього русня остаточно утвердилася в тому, що перед нею законспірований нацист.

    Найсвіжіше

    Популярне