П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Українці отримали спеціальну нагороду від Нідерландів

    У Нідерландах український народ відзначили ще однією нагородою – Нідерландської незалежності. Про це сказав президент України Володимир Зеленський під час звернення.

    «І ще декілька знакових подій, про які варто сказати. Сьогодні в Лондоні за участю Премʼєр-міністра Бориса Джонсона відбулася церемонія нагородження Премією Вінстона Черчилля за лідерство. Я вважаю, що це відзнака усім нашим героям, усім нашим людям, усім нам, хто кожен на своєму рівні протистоїть тиранії. І для мене було справді честю приймати цю премію», – розповів Зеленський.

    Він також зазначив, що українці отримали також спеціальну нагороду від Нідерландів.

    «Сьогодні ж у Нідерландах – країні, заради розуміння якої ми дуже довго працювали – український народ відзначили ще однією нагородою – спеціальною Нагородою нідерландської незалежності», – додав глава держави.

    Від імені українців нагороду одержав посол України в Нідерландах Максим Кононенко.

    «Ці знакові речі зображають кардинальні зміни щодо України, які відбулися у світі. Наша сміливість надихає всі вільні нації та загалом співтовариство демократичних держав. А уявіть, як надихатиме українська перемога», — прокоментував нагороду Зеленський.

    Найсвіжіше

    Популярне