Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ подякував послу Італії в Україні за підтримку українського народу

    19 липня 2022 року до митрополита Київського і всієї України Епіфанія завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Італійської Республіки в Україні пан П’єр Франческо Дзадзо.

    У ході зустрічі предстоятель ПЦУ обговорив з високоповажним гостем низку актуальних питань, передає пресслужба ПЦУ.

    Зокрема, мова йшла про триваючий повномасштабний російський напад на Україну, міжрелігійні та міжконфесійні взаємовідносини й соціально-політичну ситуацію в нашій державі, гуманітарні проєкти, роль Церкви у суспільних процесах та згубну ідеологію «русского міра».

    П’єр Франческо Дзадзо розповів Епіфанію про зусилля, яких докладає Італія для сприяння Україні та біженцям з нашої держави, які знайшли прихисток на італійській землі.

    Митрополит Епіфаній подякував пану послу за допомогу з боку італійського народу, яка особливо цінна у цей непростий час.

    «Ми повинні боротися, щоби присікти це зло раз і на завжди, зупинивши його тут, в Україні. Тож ми надзвичайно вдячні за всебічну підтримку і просимо посилювати допомогу нашій державі. Українці духовно сильні, це очевидно вже для усіх, однак нашим захисникам необхідна сучасна техніка, щоби боронити Батьківщину. Світ має об’єднатися для захисту правди в Україні», – зокрема сказав митрополит Епіфаній.

    Нагадаємо, митрополит Епіфаній розповів, що війна, яку розв’язала Росія – це не лише злі вчинки людей, але і прояв бісівської жаги вбивства. Також Епіфаній посвятив Євангеліє для храму села на Волині.

    Найсвіжіше

    Популярне