П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник-пропагандист РПЦ Ткачов: Якщо путін стане імператором, то Україна незаконно існуватиме

    У Держдумі рф пропонують змінити назву посади голови держави з «президент» на «правитель». Підтримує повернення імператора російської імперії і відомий в росії клірик РПЦ Андрій Ткачов.

    З пропозицією перетворити путіна на імператора виступили представники політсили ЛДПР, повідомляє The Daily Mail, передає Духовний Фронт України.

    Ліберально-демократична партія закликає використовувати російську назву «правитель», оскільки вона начебто більше відповідає статусу та ролі путіна.

    Це відбувається саме в той момент, коли росія продовжує наполягати на замінниках продуктів, брендів і слів із Заходу на тлі санкцій через її вторгнення в Україну в лютому.

    Представники ЛДПР стверджують у російських ЗМІ, що нинішній титул путіна «президент» насправді був вперше придуманий у США в 18 столітті і замість нього слід використовувати «правитель», незважаючи на його автократичні конотації.

    Протоєрей Андрій Ткачов своєю чергою заявив, що росія має заявити про своє правонаступництво від російської імперії, щоб «все стало на свої місця». Тоді, на думку Ткачова, Україні можна пред’явити, що вона нібито незаконна.

    «росія досі не заявила, що вона є правонаступником Російської імперії; вона не розібралася й у так званому зреченні. І як тільки все стане на свої місця, можна відразу заявити всім цим країнам, що ви абсолютно юридично незаконні; ніхто вас не збирається завтра приєднувати до Російської імперії, але ви незаконні», – пише Ткачов у Телеграмі.

    Пропагандистські російські канали одразу підхопили думку Ткачова і пишуть, що відновлення імперії – це «найефективніший із усіх існуючих інструментів, возз’єднання всього відібраного і розділеного, що було під скіпетром самодержця на цілком законних правах».

    Тобто російські пропагандисти, і пропутінські священники РПЦ вважають, що Україна, це колонія Кремля, а не самостійна держава. Такі мрії вони плекають і вкладають в голови росіянам, прикриваючись вірою в Бога.

    Крім того, чітко відслідковуються намагання російських пропагандистів легітимізувати і виправдати демократичні засади обрання президентів. У російській імперії на їх думку треба позбавитись від «нескінченних виборчих циклів, схильних до маніпуляції з боку зовнішніх гравців». Все це робиться для того, щоб правління і без того вічного і незмінного диктатора Путіна було ще довшим.

    Таким чином патріарх РПЦ і священники благословляють і виправдовують злочини путінського режиму і навіть роблять все, щоб правління путіна було вічним.

    Крім цього 17 липня в росії і в Україні московський патріархат відзначатиме день пам’яті «царствених мучеників» імператорської сім’ї Миколая ІІ. На Буковині вже відбулась хода на честь царя російської імперії. Ходу охороняла поліція.

    Ось так, у росії намагаються коронувати путіна на пост імператора, а в Україні віряни УПЦ МП безперешкодно шанують поки що останнього російського імператора Миколу ІІ.

    Хода УПЦ МП до храму “царствєнних мучеників” / Фото: ПЦУ
    Фото: Вікіпедія

    Найсвіжіше

    Популярне