П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    «Кляча московська»: мережа заганьбила Повалій через концерт у Білорусі

    Співачка Таїсія Повалій, яка мовчить про війну в Україні й продовжує виступати на кремлівських сценах, поки в нашій державі гинуть мирні люди, нещодавно вирушила до Білорусі. Там вона виконала композицію «Верба». Це сталося саме в той день, коли рашисти бомбили Вінницю, 14 липня.

    Своїм виступом путіністка похвалилася в Instagram, за що нарвалася на хвилю хейту, передає Главком.

    «Прийде час – і все стане на свої місця. Були люди, які підтримували Гітлера. Є і зараз такі, як ви, які бояться Путіна. Але за все потрібно платити. А ви співайте, поки вашу країну знищують», «Як шкода, що я колись любила ваші пісні», «Путінська повія! Вона втратила свій імідж. Вони там в Раші всі на одне лице», «Нічого українського в цій бабі немає. Стара кляча московська, нехай Тебе Бог покарає!», «Таїчка, гроші не пахнуть?» – написали користувачі.

    Відомо, що це вже не перший цинічний виступ Повалій. На 9 травня вона співала «Пісню про рушник» перед росіянами.

    Нагадаємо, 13 липня самопроголошений білоруський президент Аляксандр Лукашенко влаштував фестиваль «Слов’янський базар» у Вітебську. На його відкритті він заявив, що Україна була втрачена нібито через те, що українська влада вирішила відмовитися від слов’янської ідентичності.

    Найсвіжіше

    Популярне