Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Мукачівсько-Карпатська єпархія ПЦУ прийняла в клір ієрея

    8 липня 2022 р., Преосвященніший Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський, керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією Православної Церкви України, в архієрейській резиденції в м. Ужгород, провів зустріч із ієреєм Іллею Канакіним на його прохання.

    Про це повідомляє сайт єпархії.

    На підставі Відпускної грамоти Преосвященнішого Фотія Давиденко, єпископа Запорізького і Мелітопольського, керуючого Запорізькою єпархією Православної Церкви України від 04.07.2022 р. № 28, за погодженням із Преосвященнішим владикою Віктор Бедь, ієрей Ілля Канакін звернувся з проханням прийняти його у клір Мукачівсько-Карпатської єпархії для подальшого священицького служіння. Після вивчення особової справи та проведення співбесіди, Преосвященніший владика Віктор Бедь благословив прийом ієрея Іллі Канакіна в клір Мукачівсько-Карпатської єпархії та визначив йому місце служіння священиком в кафедральному храмі апостола українського Андрія Первозваного в м. Ужгород (вул. Ференца ІІ Ракоці, 18 А). Про що було видано та вручено відповідні укази від 08.07.2022 р. № 08-1/07-22 та від 08.07.2022 р. № 08/07-22.

    Участь у зустрічі також прийняв протоієрей Юрій Гал, секретар єпархіального управління, благочинний Ужгородсько-Мукачівського міжрайонного благочиння, благочинний кафедрального храму апостола українського Андрія Первозваного в м. Ужгород.

    Найсвіжіше

    Популярне