Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Екс-регіонал таємно зустрівся з соратником патріарха Кіріла в Молдові

    За інформацією джерел “Української правди” у прикордонній службі колишній регіонал Сергій Ківалов 17 червня перетнув державний кордон з Молдовою через пункт пропуску Старокозаче на автомобілі Ленд Крузер. Разом з Ківаловим країну залишив ректор університету Костянтин Громовенко.

    Того ж дня Ківалов з Громовенко приїхали до Кишинева та оселились у готелі Vispas Hotel Chisinau, а о 16-ій годині за гостями до готелю приїхав мікроавтобус на молдавських номерних знаках і доставив чоловіків до резиденції митрополита Кишинівського та всія Молдови Владіміра (Кантаряна), очільника Православної Церкви Молдови Московського патріархату. На території митрополії Ківалов перебував близько шести годин і повернувся до готелю близько опівночі.

    За інформацією джерел УП у прикордонній службі Ківалов з Громовенко повернулись в Україну вже наступного дня 18 червня через той самий пункт пропуску о 18-ій годині. Жодних згадок про візит до Молдови та про зустрічі в Кишиневі на сторінках Ківалова у фейсбук немає. Немає згадок про візит Ківалова і на сайті Православної церкви Молдови.

    Найсвіжіше

    Популярне