Вівторок, 23 Квітня, 2024
Бiльше

    ЗСУ доведеться відвести військових із Сєвєродонецька – Гайдай

    ЗСУ доведеться відводити військових із Сєвєродонецька, оскільки перебувати на розбитих позиціях немає сенсу.

    Інфраструктура міста вщент знищена, пошкоджені або зруйновані 90% будинків.

    Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

    «На жаль, так, доведеться відводити наших хлопців. Не треба розводити так звану „зраду“. Ніхто не залишає наших хлопців та не допустить оточення. Зараз така ситуація, коли перебувати на розбитих за багато місяців позиціях просто заради того, щоб там перебувати, не має сенсу. Щодня пропорційно кількість загиблих на неукріплених територіях може зростати. Тому було прийнято таке рішення, вони вже отримали таку команду — відходити на нові позиції та нові укріплені райони і звідти повноцінно вести бойові дії та завдавати шкоди ворогові», — зазначив голова ОВА.

    Очільник ОВА також зазначив, що з боку Золотого та Тошківки в бік Лисичанська просуваються російські окупанти, ДРГ проникали на околиці міста, але були витиснуті. Зі Старобільська в напрямку Лисичанська виїхали шість установок для запуску ракет “Точка-У”.

    Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 121-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

    Найсвіжіше

    Популярне