П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній відзначив столичних медиків

    Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній 22 червня прийняв у Митрополичому домі медичних працівників столиці. У зустрічі також взяв участь єпископ Бориспільський Антоній.

    Митрополит Київський і всієї України обговорив з лікарями діяльність закладів охорони здоров’я в умовах повномасштабного російського нападу та можливу співпрацю у галузі паліативної допомоги, передає пресслужба ПЦУ.

    Окрім того, з нагоди нещодавнього Дня медичного працівника Митрополит Епіфаній вручив церковні нагороди директору Департаменту охорони здоров’я КМДА Валентині Гінзбург, директору Київського міського медичного центру «Академія здоров’я людини» Ігорю Чермаку, директору КНП «Київська міська клінічна лікарня №1» Олександру Іваньку, завідувачу відділення КНП «Академія здоров’я людини» Володимиру Бартюку та лікарю цього медичного закладу Роману Закордонцю.

    «Триває героїчна боротьба народу України проти російських загарбників. Захисники Батьківщини на передовій жертвують найдорожчим задля нашої свободи. Тому і ми маємо робити усе від нас залежне, щоби досягнути перемоги й справедливого миру. Ви також не стоїте осторонь, а рятуєте людські життя, лікуєте наших громадян і цією благородною місією виконуєте заповідь Спасителя та сприяєте нашій перемозі. Нехай Господь благословить вас та усіх лікарів, які самовіддано працюють у цей нелегкий час», – зазначив предстоятель Православної Церкви України.

    Нагадаємо, завдяки пожертвам парафіян та благодійників ПЦУ українські воїни отримали тепловізор. Також УПЦ США продовжує надавати численну благодійну допомогу українцям, постраждалим від загарбників.

    Найсвіжіше

    Популярне