П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    «Ми обов’язково повернемося до міста Марії»: Святослав Вакарчук відвідав маріупольців у Дніпрі

    Співак Святослав Вакарчук 10 червня відвідав волонтерський штаб «Доброго ранку, ми з Маріуполя» у Дніпрі.

    Про це повідомив голова синодального управління соціального служіння ПЦУ митрополит Сергій (Горобцов), передає MRPL.city.

    Вакарчук приїхав підтримати волонтерів, які забезпечують стабільну роботу штабу та допомагають людям, а також самих маріупольців, які пережили справжнє пекло в обложеному місті.

    «Дякую, що ви намагаєтеся триматися. Я розумію, як вам зараз непросто. Багато моїх знайомих, які на Київщині втратили будинки, близьких, рідних після місячної окупації. Під Києвом стояла російська армія, і те, що вони там наробили, не описати словами. Але я чудово розумію, що те, що зараз відбувається у Маріуполі, ще набагато гірше», – розповів співак.

    Він зазначив, що Маріуполь – це біль кожного українця. Вакарчук із середини березня регулярно спілкувався із бійцями полку «Азов», які обороняли місто. Наразі, коли військові перебувають у полоні, українці мають зробити все можливе, щоб повернути героїв додому.

    «Місто зруйноване, ваші будинки знищені, зруйновані заводи, театри, але найголовніше все-таки – люди. Коли ми повернемо всі наші землі, зокрема Маріуполь, ми все це відбудуємо, а людей ми, на жаль, не повернемо. Але якщо ви все повернетеся, то обов’язково місто стане кращим. Тому не переживайте за будинки, моліться за душі тих, кого з нами вже немає», – наголосив Вакарчук.

    Наприкінці зустрічі Святослав виконав пісню «Місто Марії», яку написав під час війни.

    Найсвіжіше

    Популярне