Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    “Не може бути планети без нашої цивілізації”: Лукашенко відзначився “перлом” на зустрічі з Кірілом

    Незаконно обраний президент Білорусі Лукашенко заявив, що планета без його “цивілізації” не може існувати. Політик сказав, що на них дивиться Бог і “десь там пожурить, але й підтримує, допомагає”.

    Такі заяви прозвучали на зустрічі самопроголошеного голови РБ із патріархом рпц Кірілом. Візит останнього до Білорусі Лукашенко назвав добрим знаком і запевнив, що російського релігійного лідера “ждуть тут, як удома”, передає БелТА.

    “Не може бути планети без нашої цивілізації. Тому, я думаю, він там дивиться на нас, напевно. Десь там пожурить, але й підтримує, допомагає”, – сказав білоруський політик. “Безперечно”, – відповів йому Гундяєв.

    Олександр Лукашенко й делегація РПЦ

    Незаконний президент РБ на зустрічі також зазначив, що час зараз “непростий”.

    “І добре, що ви приїхали на свою землю. Не чужу для вас. Для нашого народу це добрий знак. Знак такого єднання, згуртованості перед цими злими силами, як наш владика каже.

    Повірте, правда на нашому боці. Вона завжди сильніша. І ми витримаємо будь-який тиск на нас, хоч би яким він був. Нехай у формі заколоту чи гібридних якихось воєн, чи навіть гарячих. Ми витримаємо”, – заявив Лукашенко.

    Глава Російської православної церкви відповів: “Досвід є витримувати” .

    Лукашенко та Гундяєв

    Найсвіжіше

    Популярне