Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Релігієзнавець зібрав на потреби ЗСУ більше, ніж уся УПЦ МП

    Відомий релігієнавець Юрій Чорноморець підрахував, що зібрав на потреби ЗСУ більше, ніж УПЦ МП і не вихваляється цим. Про це він написав у себе на Фейсбуці.

    “До речі, про допомогу ЗСУ від УПЦ МП, маємо у доповіді такі цікаві цифри. “Збройним Силам України передано військової амуніції на півтора мільйона гривень. Придбано 20 автомобілів.” Я тут порахував, що я сам (один чувак, якого трохи знають!) зробив цілком співмірно – снайперських стволів, патронів, тепліків, броніків і тому подібного завдяки Вам народ зроблено набагато-набагато більше, ніж на півтора мільйона гривень”, -зазначив експерт.

    Юрій Чорноморець задається питанням, чи дійсно УПЦ МП допомагає ЗСУ.

    “Даремно ми їх не послали у перший тиждень війни через заборону РНБО як інші російські організації”, – зауважив він.

    “Знаю непоодинокі випадки коли 1 (ОДНА) протестантська громада зробила для ЗСУ більше, і передача на фронт чи де є потреба більше 190 тон гуманітарної допомоги, і прийняла біженців більше, ніж вся УПЦ. Навіщо нам ці дивні люди в дивних одежах, коли вони самі визнають у офіційних доповідях, що навіть у часи народної біди вони нічого не вміють і не можуть зробити…”

    Юрій Чорноморець закликає і далі через нього допомагати снайперам: PayPal palamist@gmail.com Приват гривня 4149 4998 0819 7238.

    “Не беріть участь у справах саботажників і зрадників, особливо після того, як вони оприлюднили свої жалюгідні цифри. Помагайте нам, у нас кожен патрон в ціль, а ті дивні люди, на яких на службі на одному буває вдягнуто більше ніж на півторамільйони гривень нехай далі живуть з повною відсутністю совісті”, – підсумував релігієзнавець.

    Найсвіжіше

    Популярне