Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Антоній перебуває в лікарні після успішно проведеної медичної операції

    Вранці 10 травня 2022 року першоєрарх УПЦ США митрополит Антоній був госпіталізований до місцевої медичної лікарні Нью-Джерсі та переніс успішну операцію на легенях, – повідомляє сайт УПЦ США.

    «Архієпископ Даниїл супроводжував Митрополита Антонія в лікарні, молячись, щоб Небесний Лікар наших душ і тіл, Який послав Свого Єдинородного Сина, Господа і Спаса нашого Ісуса Христа, торкнувся Своїм цілющим дотиком митрополита Антонія, піднявши його з ложа тимчасової хвороби та страждань, та щоб його слабкість була зцілена, таким чином дозволяючи йому прославляти Бога і благословляти Його Святе Ім’я», – йдеться на сайті Української Православної Церкви в США.

    УПЦ США просить всіх вірних і духовенство Української Православної Церкви США та парафій Української Православної Церкви в Діаспорі, а також інших православних юрисдикцій США, де митрополит Антоній добре відомий своєю архіпастирською діяльністю, зберегти його у своїх щоденних молитвах. Апостол Яків коротко говорить: «…молитва, принесена з вірою, оздоровить хворого; Господь піднесе його» (5:15).

    Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що першоєрарх УПЦ США митрополит Антоній (Щерба) матиме хірургічне втручання на легенях.

    Найсвіжіше

    Популярне