Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Відбувся візит грузинської громади Константинополя до Вселенського Патріарха

    Грузинська громада Константинополя на чолі з архімандритом Вселенського престолу отцем Іллією Джинджолавою відвідала Фанар у вівторок, 3 травня, та зустрілася зі Вселенським Патріархом Варфоломієм, повідомляє orthodoxtimes.com

    Патріарх Варфоломій із великою прихильністю вітав представників грузинської громади і особливо маленьких дітей, з якими розмовляв із батьківською прихильністю.

    Патріарх сказав: «Я люблю вас не тільки за те, що ви наші діти, а головним чином за те, що ви грузини. Ми цінуємо і любимо Грузію. Ми продовжуватимемо вас підтримувати та піклуватися про вас».

    Глава Грузинської громади отець Ілія Джинджолава підніс Великодні подарунки Вселенському Патріарху, як вираз поваги та любові грузинів у Константинополі до Його Святості.

    Нагадаємо, патріарх Варфоломій 30 квітня висловився про росіян: знищують Євангеліє та дух християнства, винищують православних в Україні. 26 квітня митрополит Епіфаній у листах до предстоятелів Церков висловив сподівання щодо засудження дій очільника РПЦ Кіріла.

    Найсвіжіше

    Популярне