П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Дружина Медведчука оголосила, що той згоден на обмін. Просить допомоги у путіна

    Дружина народного депутата від забороненої партії ОПЗЖ Віктора Медведчука Оксана Марченко заявила, що він згоден на обмін, якщо Україна та росія домовляться про таке.

    Про це Марченко заявила у зверненні до президента рф путіна.

    «Звертаюся до вас з проханням про допомогу в обміні мого чоловіка, незаконно затриманого київською владою за політичними мотивами. Віктор Медведчук дав свою згоду на обмін та видачу на територію рф, у випадку досягнення українською та російською сторонами відповідних домовленостей», — заявила вона.

    Марченко заявила, що «судилище» над Медведчуком «не має нічого спільного зі здоровим глуздом». Судові справи про держзраду Медведчука його дружина називає «неправовою розправою над неугодним політиком».

    Окрім того, Марченко оголосила, що звернулась до родичів громадян Великої Британії, які нібито здалися у полон російським окупантам, та британського прем’єра Бориса Джонсона з проханням ініціювати обмін.

    До того дружина Медведчука заявила, що їй «із повідомлень масової інформації» нібито стало відомо про перебування у російському полоні двох громадян Великої Британії: Ейдіна Ейсліна і Шона Піннера. Вона каже, що ці британці воювали у складі підрозділів 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ у Маріуполі.

    Найсвіжіше

    Популярне