П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Запорізька область: росіяни обстріляли Василівку і везуть туди пропагандистів, щоб звинуватити ЗСУ

    Російські війська обстріляли з артилерії місто Василівка в Запорізькій області, постраждали кілька будинків у центрі міста та приватний сектор, магазин і депо на залізничній станції “Таврійськ”, одна людина загинула, п’ятеро отримали поранення. РФ вже везе туди пропагандистів для звинувачення в обстрілі ЗСУ.

    Про це повідомляє речник Запорізької ОВА полковник Іван Ареф’єв

    “У результаті артилерійського обстрілу міста Василівка з позицій Збройних сил Російської Федерації, що ймовірно, розташовані в смт. Михайлівка та с. Орлянське, було пошкоджено кілька жилих будинків у центрі міста та приватний сектор (так звана “колхозка”), знищено продуктовий магазин та пошкоджено депо на залізничній станції “Таврійськ”, – повідомив полковник ЗСУ.

    Він зазначив, що внаслідок російського обстрілу 1 людина загинула, а 5 отримали поранення”.

    Також, за наявною інформацією, представники ЗС РФ планують 15 квітня відправити пропагандистів окупаційних військ на територію Василівки, аби створювати для федерального телебачення Росії пропагандистських матеріали, що повинні дискредитувати ЗС України.

    Ймовірно йдеться про створення картинки для росЗМІ, де Україна виступатиме в ролі агресора проти українців.

    Нагадаємо, роспропаганда і спецслужби рф успішно співпрацюють з, так званою, УПЦ мп на шкоду Україні. Також росія продовжує використовувати для пропаганди малих дітей.

    Найсвіжіше

    Популярне