Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Ніхто у світі не піддавався такому тиску, пропаганда 24/7, – експерт про зомбування росіян

    В рф людей зомбують не тільки московським патріархатом, але телевізором і ЗМІ. Зараз російське телебачення зовсім інше, ніж було ще кілька років тому. Зараз людей в РФ піддають такому психологічному тиску та пропаганді, як цього не робили ніде в світі, розповів російський публіцист Андрій Піонтковський в ефірі 24 каналу.

    За його словами, це жахливий ідеологічний та психологічний тиск. У Росії 24 години на добу та ж сама Скабєєва радісно говорить пропаганду.

    Це величезний тиск, який діє на свідомість людей. Ніхто в світі нічому подібному не піддавався. Хоча той самий німецький народ “обробляли” по радіо,
    – заявив Піонтковський.

    Публіцист зізнається, що починає вірити в ці цифри (скільки людей в РФ підтримує війну, – ред.), бо бачить це у спілкуванні з людьми з Росії. “Я бачу, що більше половини населення захоплена абсолютно чистою фашистською пропагандою “знищувати українців”, – каже він

    Андрій Піонтковський розповідає, що телебачення – це страшна сила. І першими, на його думку, варто судити саме пропагандистів, бо на них є кров та страждання.

    Найсвіжіше

    Популярне