П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Олексій Арестович спрогнозував другий і третій «раунди» війни рф проти України

    Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович прогнозує, що між Україною та росією буде ще одна війна через кілька років, після завершення поточної, і що вона невідворотна.

    Про це він розповів в етері програми «Антиподи».

    «Буде другий раунд за пару років. Другий і третій. Другий раунд невідворотний. Росія буде накопичувати сили, щоб почати другий раунд війни», – зауважив Арестович ти висловив впевненість у тому, що його прогноз на 100% справдиться.

    Водночас, він переконаний, що таких масштабів бойових дій як зараз вже не буде. На його думку, нова війна буде більше схожа на окрему операцію на певному напрямку.

    «Такого масштабу вже не буде. Вони просто нездатні. Бо ми попереджали їх, що вони втратять боєздатність на десятки років. Це буде операція меншого масштабу, присвячена, наприклад, відрізанню нас від Азовського моря остаточно, або захоплення Харкова, або вихід на кордони так званих «л/днр» в адміністративних проекціях, які вони визнали напередодні війни. Але те, що Росія не заспокоїться, більше того, незалежно від того, хто буде владою в РФ, зіткнення України і Росії неминуче», – зазначив Арестович.

    Радник очільника ОПУ припустив, що нинішня війна – це екзистенційний конфлікт, які людство ще не вміє вирішувати.

    «Претензії будуть виникати знов і знов, допоки ми на метаісторичному рівні це не вирішимо і не заберемо спадщину Київської Русі або поки ми не вибудуємо ланцюжок, де руси 3 століття і 26 століття – це ми, українці», – говорить Олексій Арестович.

    Найсвіжіше

    Популярне