Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Майже триста п*де**ів рпz підтримують ґвалтування і катування, – священник ПЦУ відповів попам із росії

    В контексті сьогоднішньої служби московського патріарха кіріла гундяєва в храмі сатани (“главний храм вооружонних сіл рф”), виникла дискусія в пабліку для духовенства.

    Священник ПЦУ Віктор Мартиненко відповів одному єпископу з рпz. “То моє щире побажання для усіх крім двох єпископів рпz в росії”, – підписав свою відповідь священник.

    Ось що він побажав духовенству рпz:

    “Єпископ Діодор! Поведінка вашого “першосвятителя” та ваша разом з ним дискредитує саму церкву і християнство, як таке. Російський шоу-бізнес виявився більш людяним, ніж російський єпископат!

    Майже триста під*рас*в у регіонах (у поганому сенсі цього слова), мовчки виправдовують геноцид, катування, ґвалтування та жорстокі вбивства тисяч людей, сотні дітей!

    І такі, як ти – все-таки заявляють, що ми “не маємо морального права” судити про це. Ти лякаєш лицемірними словами про Божий суд? Він також застане і тебе і твого сатанинського “першосвятителя”, гробе помальований!

    Ти говориш, що у нас немає морального права судити вас? Але для мене, і кожного українця є моральне право побажати тобі і твоєму “першосвятителю”, щоб щоночі і щодня ви бачили розстріляних і роздавлених танками українських дівчат та жінок.

    Щоб роздерті й зґвалтовані благословенною вами ордою діти стояли перед тобою зранку, опівдні та опівночі!

    Щоб вам з твоїм “першосвятителем” і з двома з половиною сотень твоїх братів – духовних проституток путіна, бачилась кров убитих з вашого благословення дітей скрізь – на ваших сакосах і престолах, скатертинах та простинях!

    Щоб ви чули плач дітей, яких вбивають, кожен раз, замість “іс полла”!

    Щоб кожен раз, коли ви входите у свої храми, ваші ноги загрузали в крові на килимових доріжках, і щоб ви бачили і переступали трупи українців зі зв’язаними руками, розстріляних у потилицю.

    Щоб кожного разу, відкриваючи Євангеліє, замість священних листів, ви побачили промову вашого “першосвятителя”, під час вручення ікони Золотову ! І замість слів Анафори у ваших позолочених чиновниках виднілись  слова вітання з вашим “першосвятителем” Путіну з 23 лютого!

    Щоб цілуючи ікону Різдва Христа, ви побачили зображення Ірода, а замість значків святих мучеників, нехай перед вашими очима являються образи Діоклетіана”.

    Найсвіжіше

    Популярне