Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    ЗСУ звільнили 11 населених пунктів на Херсонщині – угруповання військ «Південь»

    Збройні сили України звільнили від російських військ 11 населених пунктів на Херсонщині, вони повністю перебувають під контролем ЗСУ, повідомило угруповання військ «Південь».

    «Зусиллями наших захисників 60-ї окремої піхотної бригади, що перебуває в угрупованні військ «Південь» було визволено такі населені пункти на Херсонщині: Нововоронцовка, Мала Шестерня, Новогригорівка, Тополине, Князівка, Краснівка, Свободне, Кам’янка, Пригір’я, Кочубєївка, Орлове», – повідомили в угрупованні військ у ніч на 1 квітня.

    За повідомленням, сьогодні місцеве населення може отримувати гуманітарну допомогу (медикаменти, харчі).

    «Проводячи операції із визволення даних населених пунктів підрозділ 60-ї окремої піхотної бригади оновився «трофейною» технікою. На їх рахунку перебувають танки Т-64 (з повним боєкомплектом), БМП-2, БМД-2, ЗУ-2М на базі МТЛБу», – йдеться в повідомленні.

    31 березня, командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України повідомило про звільнення від російської окупації населених пунктів Затишшя, Малинівка, Веселе, Зелений Гай і Червоне Запорізької області.

    Нагадаємо, Україна здійснює успішні контратаки довкола Києва. Також у Росії навесні призвуть до армії 134,5 тис. осіб, яких пообіцяли не відправляти в Україну.

    Найсвіжіше

    Популярне