П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У Росії навесні призовуть до армії 134,5 тис. осіб, яких пообіцяли не відправляти в Україну

    У Росії з 1 квітня починається призов на строкову службу. У період із квітня до 15 червня на службу в армію країни-агресора планують направити понад 134 тисячі осіб, передає нардеп Антон Геращенко.

    За словами мінубивств росії, «це щорічна процедура», вона нібито не пов’язана з війною проти України.

    Також у рф брешуть, що строковиків нібито “не направлятимуть у жодні гарячі точки”. Документ про початок призову опубліковано на порталі правової інформації РФ.

    Згідно з указом на строкову службу до 15 липня 2022 року будуть закликати громадян РФ віком від 18 до 27 років. Загальна чисельність тих, хто підлягає призову, становить 134,5 тисячі осіб.

    Народний депутат України Антон Геращенко також додав посилання росіянам про 5 способів відкосити від армії в московії, щоб врятуватись від ліквідації в Україні.

    Варто зауважити, що українські захисники ліквідували в Україні понад 17 тисяч загарбників із росії. Ще більше знаходяться пораненими у лікарнях. Через такий розгром зс рф, росіяни збирають бойовиків із усіх куточків світу, зокрема Сирії та ОРДЛО. Однак російське командування шоковане втратами серед мобілізованих на службу мешканців Донбасу.

    Найсвіжіше

    Популярне