П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Львів отримає карету швидкої допомоги у дарунок від Папи Римського

    В суботу, 26 березня 2022 року кардинал Конрад Краєвський, Папський Роздавач милостині, знову вирушив до Львова, щоби доставити карету швидкої допомоги, яка є дарунком від Папи Франциска, який цими днями особисто поблагословив її. Транспортний засіб є подарунком для міської влади, щоби нести допомогу населенню, кількість якого значно зросла минулими тижнями через прибуття біженців.

    Про це розповів Речник Апостольської Столиці Маттео Брун, пише Vatican News.

    Кардинал Конрад Краєвський щойно повернувся з Фатіми, де з доручення Папи Франциска здійснив акт посвячення України та Росії Непорочному Серцю Марії. «Перед Фатімською Богородицею, – розповів він ватиканським журналістам перед тим, як вирушити в подорож, – я просив, аби вона захистила Україну, що переживає випробування війною, але також про благословення для нової місії, яку виконую з доручення Папи, повертаючись до цієї країни».

    Кардинал зазначив, що вирушає в подорож із «серцем, повним надії», після того, як молився із 15 тисячами вірних, які зібралися у Фатімському санктуарії, єднаючись із Папою Франциском. У богослужінні взяли участь 25 єпископів та президент Португалії. «Всі проказували разом зі мною молитву Папи», – підкреслив Папський Елемозинарій, додаючи: «Віра спроможна зупинити війну, з усією моєю вірою вирушаю в Україну, щоби побачити конкретні наслідки Акту ввірення Марії».

    Найсвіжіше

    Популярне