П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Окупанти вбили священника рпц в росії, щоб мобілізувати нових росіян воювати проти України

    Щоб звинувативши Україну в обстрілах мирних жителів на території рф і мобілізувати нових росіян (гарматне м’ясо) воювати проти України окупанти обстріляли села в Білгородській області. У наслідок обстрілів окупантів був вбитий росіянин – священник російської православної церкви московського патріархату Олег Артьомов (1956 р. н.), повідомляє Телеграм-канал Nexta.

    Вбитий рашистами священник рпц під час обстрілу перебував у селі Журавльовка, де працював помічником командира військової частини зс рф по роботі з віруючими (військовим капеланом).

    Про заплановані обстріли Білгородської області стало відомо ще на початку березня. Ще тоді ми писали, що Путіну потрібна підтримка населення, якої він не має. Також військовий стан потрібний для мобілізації гарматного м’яса. Путін розуміє, що його армію в Україні розбито.

    23 березня Центр протидії дезінформації при РНБО повідомляв, що рф активізувала план військових провокацій. Згідно з повідомленням пропагандистських ЗМІ з посиланням на керівництво Бєлгородської області, сьогодні «в селах Журавльовка та Нехотєєвка запроваджено режим надзвичайного стану в зв’язку з вибухами снарядів, що прилетіли з боку України». За словами пропагандистів, «є постраждалі, яким надається допомога». Вбитий служитель рпц за легендою росЗМІ постраждав від обстрілу українськими РСЗВ “Смерч”.

    Вбитий священник рпц сам у минулому морський офіцер, учасник Чеченської війни, “казачий духівник” та корабельний священник (капелан).

    В умовах фактичної поразки військового вторгнення в Україну, влада окупантів готує сценарій, що передбачає обстріли міст поблизу українського кордону та подальше звинувачення в цьому українських військових, – пояснювали в РНБО.

    Вбитий рашистами священник рпц допоможе російським пропагандистам яскравіше обіграти злочини “фашистів” і розіграти картинку “священних жертв”. За задумом кремля, такі провокації мають стати приводом для оголошення загальної мобілізації. З урахуванням дій армії орди в Україні, провокації в містах росії супроводжуватимуться численними жертвами серед мирного населення з метою створення «красивої картинки».

    Вбитий росіянами священник рпц Артьомов Олег

    Найсвіжіше

    Популярне