П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    «Українська правда» звернулась до українців з проханням надавати інформацію про перебування російських еліт в ОАЕ

    Редакція «Української правди» звернулась до своїх читачів та всіх українців за допомогою. Передаємо текст звернення у повному обсязі.

    Російська еліта є важливим важелем впливу на Володимира Путіна. За інформацією наших джерел, за інформацією української розвідки та за даними з відкритих джерел представники російської еліти наразі продовжують вивозити родини та майно до Дубая.

    Експерти відзначають значний стрибок на ринку нерухомості емірату. З початку війни трафік приватних літаків, чартерів та пасажирських перевезень виріс у декілька разів. До Дубая регулярно літає дмитро мєдвєдєв, Роман Абрамович, рамзан кадиров та інші – як представники, так і стовпи путінського режиму.

    Ми звертаємося до всіх, хто мешкає, перебуває або подорожує до Дубая з проханням надавати інформацію нашій редакції: про літаки, яхти, вілли, апартаменти, місця перебування представників російської еліти, чиновників, їх родин, а також надсилати фотографії та відео з ними.

    Якщо ви мешкаєте по сусідству, бачите їх в аеропорту або просто гуляєте поряд на набережній, пам’ятайте, що ви можете допомогти покласти край військовій агресії Російської Федерації. 

    Інформацію надсилайте на stop.russian.aggression.up@gmail.com

    Все буде Україна!

    Джерело: Українська правда

    Найсвіжіше

    Популярне