П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У кремлі пригрозили, що відправка миротворців до України стане початком війни між рф та НАТО

    Військово-політичне керівництво російської федерації болюче сприйняло звістку про підготовку Польщею проєкту рішення та плану відправки миротворчої місії до України. Зокрема міністр закордонних справ росї сєргєй лавров заявив, що відправка такого контингенту в Україну може призвести до прямого зіткнення між рф та Північноатлантичним альянсом.

    Як інформує «Українська правда», про це лавров сказав, виступаючи перед студентами Московського державного інституту міжнародних відносин.

    «Наші польські колеги вже заявили, що зараз буде саміт НАТО, треба направляти миротворців. Вони, сподіваюся, розуміють, про що йдеться. Це буде те саме пряме зіткнення російських і натівських збройних сил, якого всі не те що хотіли уникнути, а говорили, що ніколи не має відбутися у принципі», – пригрозив очільник зовнішньополітичного відомства рф.

    Принагідно нагадаємо, раніше у Польщі заявили, що в Україну слід відправити міжнародну миротворчу місію. Наразі міністерство оборони Польщі працює над проєктом рішення про створення миротворчої місії НАТО в Україні.

    Найсвіжіше

    Популярне