Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Католікос-Патріарх всієї Грузії Ілля II закликав молитись за Україну

    Католікос-Патріарх всієї Грузії Ілля II підтримав українців і закликав усіх грузинів молитись за Україну.

    Про це йдеться у зверненні Католикоса Патріарха всієї Грузії опублікованому на сайті Грузинської патріархії, повідомляє Духовний Фронт України.

    «На жаль, в Україні продовжуються бойові дії під керівництвом Росії, які забирають тисячі життів. Хочу закликати наших парафіян (як у Грузії, так і за кордоном) разом молитися за мир. У четвер, о 12:00 за тбіліським часом, де б ви не знаходилися (у храмі, на роботі, вдома чи на вулиці), помолимося всі разом Господу Україні та всьому світу та Пресвятій Богородиці Марії з цією потужною молитвою: “Відкрий нам двері милосердя, Пресвята Богородиця, хоч не знаємо ми, хто Ти, але відверни від супостата, бо Ти життя братів християнин, амінь” (вимовити тричі)», – йдеться у повідомленні.

    Як повідомлялося, патріарх РПЦ подарував ікону командувачу Росгвардії Віктору Золотову і дав йому своє благословення на війну в Україні.

    Нагадаємо, уже п’ятнадцять єрархів УПЦ МП (РПЦвУ) відмовились від згадування імені Московського патріарха Кіріла. Богослов Кирило Говорун заявив, що патріарх Варфоломій не заперечує приєднання УПЦ МП до Вселенського патріархату.

    Найсвіжіше

    Популярне