П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Кадиров – клоун та боягуз, який лякає хіба пацанів у Росії, – генерал-майор СБУ

    Лідер чеченських бойовиків Рамзан Кадиров заявив, що прибув до України. Для підтвердження цього опублікував відео з кадирівцями. Однак вважають, що так він просто залякує, а сам навіть не покидав Чечні.

    Про це в ефірі 24 каналу заявив генерал-майор СБУ Віктор Ягун. Він зазначив, що кадирівців зневажають навіть самі чеченці, а за першої зустрічі з нормальними людьми – вони розлітаються в різні сторони.

    За його словами, навіть в російській армії кадирівців ніхто серйозно не сприймає, оскільки доведено, що ці берети, які вони “здобувають” у своїх академіях – блеф, їх фактично купляють за гроші. Як наголосив генерал-майор СБУ, це ніякі не спецназівці, а “артисти”, які накупили тактичного одягу й хизуються ним по лісах.

    “Сам Кадиров – клоун та боягуз, який лякає хіба пацанів в Росії. Більше він нічого не вміє”, – зауважив Ягун.

    Він також додав, що за інформацією журналістів-розслідувачів, кадирівці, які знімалися у відео, справді були в Україні, однак за ротацією вже повернулися в Чечню. Тобто, на їхню думку, Кадиров дочекався їхнього приїзду і записав фейкове відео, нібито він приїхав до них в гості.

    Те, що Кадиров сюди прибув – я глибоко сумніваюся. Він такий боягуз, що боїться виїхати за територію Чечні, оскільки розуміє, що нажив стільки ворогів, що його пересування навіть Росією – проблематичне. Тому він точно не був в Україні”, – зауважив Ягун.

    Нагадаємо, під Києвом поранених російських солдатів добивали «кадировці» – Данилов. Також нардеп Антон Геращенко повідомив, що Кадиров в Україні відсиджується в підвалі. Крім цього російські військові передали українській розвідці дані про кадирівських командирів на території України.

    Найсвіжіше

    Популярне