Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Під Києвом поранених російських солдатів добивали «кадировці» – Данилов

    Відправлені на війну в Україну «кадировці» розстріляли 12 поранених російських солдатів, яких вони мали відправити до Білорусі на лікування.

    Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данилов, посилаючись на дані української розвідки в ефірі спільного телемарафону.

    За словами Данилова, «кадировці» вбили російських військових, щоб не займатися їхньою евакуацією до Білорусі.

    “Коли ми кажемо про РФ, то я вже неодноразово казав, що це – штучне утворення, це не є єдиний етнос. І сьогодні ми маємо розуміння, коли чеченці вбили 12 поранених росіян, які вони мали відправити до госпіталю Білорусі для того, аби не відправляти на територію Російської Федерації. Це є те ставлення чеченців, які відносяться до росіян, як до людей другого або третього сорту. Сьогодні наша розвідка дала тому підтвердження, коли вони вбили 12 хлопців з РФ, розстрілюючи їх для того, аби не мати клопоту. Оце і вся Росія. Ніякої єдиної Росії не існує – це штучне утворення, яке було утворене 100 років тому”, – сказав Данілов.

    Як повідомляє ГУР МО України, сьогодні, 12 березня, близько 16.00 у захопленому окупаційними військами місті Бородянка (Київська область) “кадирівці” розстріляли 12 поранених російських військовослужбовців 36-ї ОМСБр, яких мали евакуювати на територію Білорусі.

    Найсвіжіше

    Популярне