Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    “Московської церкви не повинно бути на українській землі. Жодної!”, – Лариса Ніцой

    12 березня в Бородянці орки заштовхали в автобус мирне населення, яке було в московській церкві, і вивезли їх в Росію, повідомляє письменниця і громадська діячка Лариса Ніцой у соцмережі.

    “Люди плакали і не хотіли, їх заштовхували прикладами. Московський священник благословив це дійство. Цей священник, Віктор Талько, завжди був за януковича і ригів. Є припущення, що людей змушуватимуть грати роль біженців і на камери розповідати, як їх захищали кадирівці, а Бородянку бомбили ЗСУ”, – зазначила Ніцой.

    “Перше питання, чого ви поперлися в московську церкву, люди?!!
    Друге питання. Допоки ця мразота, московські попи, агенти кремля, адепти рускава міра, фсбешники в рясах, будуть топтати нашу землю?”, – підкреслила письменниця.

    “Третє питання. Громади на місцях, які мають московські церкви, що ви собі думаєте?!!
    Московської церкви не повинно бути на українській землі. Жодної! Прихожани, вам може дорого обійтися ваш тупізм! І Україні теж він обходиться дорого.”, – підсумувала Лариса Ніцой.

    Раніше священник УПЦ МП в Бородянці Віктор Талько підтримав агресію ЗС РФ і сказав, що у 2014 році їх би зустрічали з квітами.

    Нагадаємо, 63% українців підтримують ідею розриву зв’язків УПЦ МП з російською Церквою. Також Говорун заявив, що патріарх Варфоломій не заперечує приєднання УПЦ МП до Вселенського патріархату.

    Найсвіжіше

    Популярне