Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    СБУ перехопила розмову загарбників: “Розуміють, що Київ їм не взяти”

    Попри усю пропагандистку риторику, головне бажання путінських окупантів – вціліти і дочекатися ротації, щоб поїхати з України і більше не повертатися. Крім того, вони розуміють, що Київ їм не взяти.

    Такий висновок можна зробити із перехопленої СБУ розмови загарбників, які намагалися захопити Київ через Бородянку, повідомляє пресслужба Служби безпеки України.

    “У нас просто мало людей залишилося. Багато загинуло, багато поранених з нашої частини, з нашого батальйону. Але ходять радісні новини: ми в Білорусь скоро поїдемо і будемо там чекати. Я сподіваюся, що нас вже додому відправлять”,- ділиться окупант зі своєю дружиною.

    У СБУ закликали окупантів тікати з української землі та більше сюди не повертатися.

    “Що ж, якщо вас не відправлять додому за ротацією, то відправлять в одноразових пакетах для трупів, які РФ закупила перед вторгненням”, – йдеться у повідомленні.

    Нагадаємо, раніше СБУ оприлюднила зізнання російського полоненого про «розстрільні загони» для дезертирів. Також СБУ затримала пропагандиста “руского міра”: він лобіював підпорядкування Церкві окупанта та виступав проти ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне