П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Російський опозиційний рух “Весна” розпочав кампанію імпічменту Путіна

    Російський молодіжний опозиційний рух «Весна» (м.Санкт-Петербург), що об’єднує молодь, незгодною з політикою Кремля, оголосив про початок кампанії за імпічмент Володимиру Путіну.

    Про факти незгоди народу Росії з політикою Путіна, зокрема щодо війни з Україною, повідомляє Центр протидії дезінформації.

    Опозиціонери в РФ впевнені, що президент росії Путін порушив міжнародні та російські закони, оголосивши про військову операцію в Україні, і завдав росії непоправних економічних та політичних збитків.

    Активісти руху пропонують звертатися до російських депутатів та сенаторів Державної Думи РФ з метою домогтися від них ініціювання відповідної процедури звільнення Путіна з посади президента росії.

    Таким чином, найбільш активна частина російського суспільства вважає, що Владімір Путін веде країну до прірви і більше не може виконувати свої обов’язки президента країни.

    Нагадаємо, раніше Духовний Фронт України повідомляв, що Еліта російської культури починає прозрівати та вже не розуміє мету війни проти України. Також Арестович розповів, що ФСБшники екстрено вивезли сім’ї з Криму та терміново продають квартири.

    Найсвіжіше

    Популярне