Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Нові фейки рф: російські пропагандисти трублять про “хімічну зброю США в Україні”

    Російська пропаганда не може вигадати нічого нового, окрім як брехати на рівному місці, адже розказувати про “другу армію” в світі вже не коректно. Остання застрягла в українському чорноземі і перетворюється на добрива. Тепер у РФ, щоб хоч якось відвернути увагу від цілковитого провалу “спецоперації в Україні” вигадали нові фейки: нібито “США має хімічну зброю в Україні”.

    Про черговий фейк російських окупантів повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО, передає Духовний Фронт України.

    Публікації інформаційних терористів на цю тему з’явилися ще до війни. Як і завжди, рф залякує своє населення за допомогою вигаданих фактів та цифр: «9 березня українські націоналісти завезли до Золочева 80 тонн аміаку». Так вони намагаються виправдати свої злочини хоча б перед власним населенням, якого бояться набагато більше, ніж санкцій. Схожу тактику рф вже застосовувала у Алеппо (Сирія) 2013 року, тому недооцінювати небезпеку провокацій не слід – треба бути готовим. Для цього просимо ознайомитися зі спеціальною інструкцією від МОЗ.

    Не слід забувати, що весь світ з Україною і не довіряє жодному слову окупантів. І активна інформаційна діяльність державних органів та населення не дозволить спрацювати плану ворога.

    Найсвіжіше

    Популярне