П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Допомога від УПЦ США прибула в столицю. ПЦУ висловила вдячність благодійникам

    Допомога від Української Православної Церкви США прибула до столиці України – Києва. Православна Церква України висловила вдячність за передану гуманітарну допомогу.

    «Від повноти нашої Помісної Церкви висловлюємо щиру вдячність нашим братам і сестрам з-за кордону, які хоч фізично перебувають далеко від України, але серцем – з нами. Дякуємо за вашу небайдужість та підтримку, зокрема за щедру благодійну допомогу, передану Митрополитом УПЦ в США Високопреосвященним Антонієм та Головою Консисторії УПЦ в США Високопреосвященним Даниїлу (Зелінському). В ці важкі часи для нас це дуже важливо», – йдеться на сторінці ПЦУ у Фейсбуці.

    «Ми обов’язково переможемо у цій війні, бо такий сильний прояв добра, братерства, взаємопідтримки, співчуття і милосердя, який чинить український народ нині, кожен на своєму місці, нашому ворогу і не снився. Ми як християни виконуємо заповіді Божі та знаємо, що віра без діл мертва. Горе війни об’єднало нас. Не розділило, не зробило нас жорсткосердними і злими, як того сподівався ворог, а навпаки – ще більше згуртувало, зміцнило наш дух, віру, волю», – зазначили ПЦУ.

    «Дякуємо Господу за всі Його благодіяння та за людей, через яких Він виявляє Свою турботу й любов. Передаємо усім, хто надав і продовжує надавати пожертви для України, нашу вдячність, гарячі молитви і братню любов. Нехай Господь благословить усіх нас на добрі й милосердні справи!», – підсумували в Українській Церкві.

    Нагадаємо, раніше Духовний Фронт України повідомляв, що УПЦ США передала кілька тонн допомоги Україні. Також архієпископ УПЦ США взяв участь у мирному мітингу у Вашингтоні з проханням про закриття неба над Україною.

    Найсвіжіше

    Популярне