Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Московський патріарх усім показав, що Путін для нього дорожчий ніж українська паства, – релігійний експерт

    Релігійний експерт Олександр Єфременко прокоментував недільну маніпулятивну проповідь очільника РПЦ Кіріла (Гундяєва) у якій він схвалює військові злочини Кремля.

    «Це не просто підтримка дій російської влади, а їх, фактичне, виправдання і повне схвалення. Якщо для Путіна це “військова операція”, то для Кирила чи не армагедон, священна війна між темними і світлими силами. Думаю не варто пояснювати в якій ролі Гундяєв бачить російських окупантів», – пише Єфременко, коментуючи проповідь Кіріла.

    «Що ж чи будуть ще в когось сумніви стосовно позиції очільника РПЦ? Чи може після таких слів на території України зберігатись “духовна связь” з ним і чи може згадуватись його ім’я з молитвами “о мірє в Украінє”? Здається відповідь однозначна і зрозуміла! Після таких слів вже очевидно для будь-кого, що у виборі між “украінскай паствай” і Кремлем, Гундяєв обрав останнього. Чим усім показав, що Путін для нього дорожчий і важливіший за паству. Після такого лише несповна розуму буде шукати виправдання його діям, і продовжуватиме молитись за нього і згадувати його ім’я за Літургією!», – підсумував релігійний експерт.

    Нагадаємо, предстоятель ПЦУ розповів, що в очільнику Росії діє дух антихриста. Також нещодавно один із священників РПЦ заявив, що до Росії скоро «приєднається» Україна, Грузія, Молдова, Казахстан і Прибалтика.

    Найсвіжіше

    Популярне