П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Рашистська імперія зла завдала удару. Але вся Земля за Україну

    Не минуло й століття як цивілізований світ жахнувся “найяскравішим” проявом нового тоталітаризму – рашизму. Рашизм, уособленням якого став Владімір Путін, випестуваний з совєтської люльки. “Найбільша геополітична катастрофа ХХ століття”, – так Путін називав розпад СССР. “Імперії зла”, як колись совєти назвав президент США Рональд Рейган.

    На жаль, імперія зла нікуди не зникла. Вона чекала тридцять років, готувалася, копила сили. І зараз показала справжнє диявольське обличчя всьому світу. Порівняння Путіна з Гітлером колись вважалися жартами. Тепер не до жартів. Сьогодні з’явився новий Гітлер, який загрожує не то що існуванню України та сусідніх з Росією держав, а всьому цивілізованому світу. Ядерний шантаж, до якого останні десятиліття свого існування не вдавався СССР, зараз лунає з Кремля ледь не щодня.

    Низка міжнародних експертів порівнює повномасштабний напад Росію на Україну з ситуацією в Сирії, або війною в колишній Югославії. Але чому ж тоді чи не всі країни на планеті зараз стали за Україну? Тому що це не громадянська війна, як в Сирії, і як Кремль намагався зобразити окупацію Криму та частини Донеччини та Луганщини. Це не війна за переділ територій, що стався після розпаду Югославії.

    Це повномасштабний напад величезної країни з ядерною зброєю на миролюбиву, свободолюбиву Україну. І мета цього нападу не території, не “гарантії безпеки”. Мета в Кремля одна – щоб Україна перестала існувати в тому вигляді, в якому вона зараз є. А це означає, що рашисти будуть нищити носіїв українськості – українців. Імперія зла прагне продемонструвати: жодна країна, що колись була  захоплена Кремлем, не має права на існування поза імперією зла. А тим більше розвиватися. Показувати, що можна і треба жити, вирвавшись з лап рашизму.

    Та відкрита війна Росії проти України пішла не за планом Кремля. Не вдалося захопити Київ за чотири дні, ніхто не зустрічає окупантів з квітами. Російських окупантів лише приймає українська земля, що відходить від тривалої зими. За 11 днів повномасштабної війни на українській землі полягло майже стільки ж росіян, скільки за 12 років двох чеченських воєн.

    Відчуваючи, що рашистські війська втрачають ініціативу на полі бою, вони вдалися до “улюбленої” справи – війни з мирним населенням. І чим більше рашистські війська зазнають втрат, тим остервеніліше вони бомблять українські міста з єдиною метою – зламати дух українців та їхню волю до перемоги.

    У відомій кіносазі “Зоряні війни” один з епізодів називається “Імперія завдає удар у відповідь” Назва говорить сама за себе. Та наступний епізод називається “Повернення джедая”, в якому зла імперія зазнає нищівної поразки. Так, зараз імперія зла завдає жорстоких ударів по Україні. Та невдовзі ця імперія паде під ударами, прямими та непрямими, України та всіх інших, хто за нею стоїть. А це майже вся планета Земля.

    Найсвіжіше

    Популярне