П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній відвідав блокпости, де чергують захисники України і підтримав бойовий дух захисників

    Предстоятель Православної церкви України, митрополит Епіфаній відвідав розташування і блокпости, де несуть чергування захисники Батьківщини.

    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній сьогодні зустрівся з мером Києва Віталієм Кличком та командувачем Сухопутних військ ЗС України – командувачем оборони Києва генерал-полковником Олександром Сирським.

    Окрім того, предстоятель ПЦУ відвідав розташування і блокпости, де несуть чергування захисники України, поспілкувався з воїнами, побажав їм стійкості й наснаги у справі захисту народу України та закликав на них Боже благословення.

    «Нехай Господь береже кожного із вас – мужніх українських воїнів, які безстрашно протистоять злочинній навалі російського агресора. Наша молитва і наша підтримка завжди з вами. Ворог прийшов на нашу землю і безжально знищує житлові будинки, школи, лікарні та вбиває мирних жителів. Тож ваша місія самовіддана й благородна, бо ми стоїмо за правду, за свій народ та свою Богом дану державу – Україну. Зло неодмінно буде переможене і покаране», – сказав митрополит Епіфаній.

    Раніше у Києві в Михайлівському Золотоверхому монастирі знешкодили диверсантів, ціллю яких міг бути предстоятель ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне