Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    В УПЦ США закликають якнайшвидше фінансово допомогти Україні

    • Єрархи Української Православної Церкви США митрополит Антоній та архієпископ Даниїл просять допомогти Україні. Відповідне звернення опубліковане на офіційному сайті УПЦ США.

    «Улюблені брати і сестри у Христі, ХРИСТОС ПОСЕРЕД НАС! Як повідомляють інформаційні агентства світу, ситуація в Україні погіршилася, навіть не вкладається в голову, — відбулось вторгнення Російської Федерації в Незалежну Україну. Схоже, що уроки історії не засвоєні, а вбивства громадян і знищення української землі використовуються лише для просування геополітичного порядку денного Російської Федерації», – йдеться у зверненні УПЦ США.

    Там також нагадали, що у минулому УПЦ США закликала своїх вірних, якщо вони вважають за необхідне, вносити пожертви на підтримку благодійної допомоги УПЦ США.

    «Проте, оскільки народ України зараз захищається від агресії – ми звертаємось із цим терміновим ЗАКЛИКОМ ПРО ПОЖЕРТВИ, які будуть передані особисто відповідним особам, на медичну допомогу тисячам людей, котрі в ці важкі дні отримали поранення, деякі з яких дуже тяжкі. Ваша пожертва стане тим засобом і можливістю для когось отримати лікування, необхідне для життя», зазначається у зверненні.

    В УПЦ США підкреслили, що час відіграє важливу роль і їх мета — якнайшвидше отримати ці пожертви, та передати в руки тим, хто їх потребує.

    «Найкращим способом зробити такі пожертви задля цієї мети є скористатися нашим безпечним посиланням для пожертв в Інтернеті. Пожертви також можуть бути надіслані поштою до Консисторії за адресою PO Box 495, South Bound Brook, NJ 08880, або їх можна доставити вручну до офісу Консисторії за адресою 135 Davidson Avenue, Somerset, NJ 08873, з позначкою “ДОПОМОЖЕМО УКРАЇНІ”», – пояснили в Українській Церкві.

    Хочемо щоб Ви розуміли, що ми звертаємось з цим закликом не з якоїсь політичної точки зору, але через нашу турботу про гідність і святість людського життя. Якщо ви маєте змогу та бажання відповісти пожертвою на це звернення, будь ласка, НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ. Молимося про благословення нашого Господа на Український народ та його націю», – підсумували в заяві УПЦ США митрополит Антоній та архієпископ Даниїл.

    Посилання для пожертв https://www.paypal.com

    Нагадаємо, раніше єрархи УПЦ США надіслали листа підтримки предстоятелю Православної Церкви України митрополиту Епіфанію та українському народу. Також в УПЦ США помолились за спокій душ Героїв Небесної сотні.

    Найсвіжіше

    Популярне