П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Протестанські Церкви організували молитву єдності за Україну

    20 лютого в євангельській київській церкві «Благодать» відбувся Національний день молитви за Україну, який зібрав представників різних протестантських церков, пасторів і проповідників, які мали обнадійливе послання та закликали віруючих до молитви.

    Про це повідомляє сайт «Християни для України».

    Щороку у червні проводиться вже традиційний Національний день молитви за Україну організований протестантськими організаціями. Проте нинішня ситуація на кордонах і загроза повномасштабної війни підштовхнули протестантів до якнайшвидшої організації подібного молитовного дня, щоб в єдності просити Господа Бога дати миру для України.

    Першим мав слово представник УЦХВЄ Анатолій Козачок, який зачитав з Біблії історію про молитву Ісуса в Гетсиманському саду, яка була буквально агонією, але з усім тим важливою сторінкою Євангельської історії. В напружені та переломні часи він закликав молитися і покладати надію на Господа.

    Завершила молитовний захід молитва за збереження України, щоб Господь не дозволив жодному російському солдату топтати українську землю, а також пролунав духовний гімн України «Боже великий єдиний…».

    Протестантський проповідник Девід Хасавей нагадав про бій війська Гедеона, який малою купкою людей переміг цілу армію: «Нам потрібно кликати Силу Божу, щоб перемогти ворога. Дивіться в Біблію, що сталося з Гедеоном: 300 людей перемогли цілу армію. Чому ж? Що Бог зробив? Він збентежив ворога. А чому б нам не попросити Бога зараз зробити ворога збентеженим?…».

    Фото: http://c4u.org.ua/

    Найсвіжіше

    Популярне