Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Лукашенко вважає Бога білорусом, а сам бацька – це “боже диво” (відео)

    Лідер правлячого білоруського режиму Аляксандр Лукашенко вважає Бога білорусом.

    Про це він заявив в інтерв’ю відомому російському пропагандистові Володимиру Соловйову.

    Під час розмови Соловйов запитав у Лукашенка: “тобто Бог сьогодні – Білорус?”, на що той відповів ствердно і додав, що сьогодні Господь активно підтримує керівництво республіки.

    “Та й не тільки сьогодні. Він же мене в середині 90-х кинув на цю сковорідку, ось ще подекуди допомагає”, – сказав самопроголошений лідер Білорусі.

    Раніше білоруський пропагандист Грігорій Азаренок заявив, що Лукашенко – це “божий дар”, якого білоруси повинні ще й заслужити.

    “Таке диво, як в 1994-му, дається народу один раз, так давайте богу спасибі скажемо за це дароване диво”, – зазначив Азаренок.

    Багато користувачів соціальних мереж усерйоз занепокоїлись моральним здоров’ям самопроголошеного президента Білорусі. Вони радять “батьці” звернутися до компетентних з цих питань медпрацівників. Особливо зневірені вважають, що цьому діагнозу медициною вже не зарадиш.

     

    Більш спостережливі коментатори підмітили схожість білоруського диктатора із російським: обидва мають комплекс “Наполеона”. Люди пророкують, що скоро і для Лукашенка співатимуть “особливих” пісень. Дехто наголошує, що за часів Союзу (якого так прагне Лукашенко) за подібні висловлювання направляли до психіатричних лікарень на довгі роки.

    Раніше Лукашенко заявив про намір повернути Україну “в лоно справжньої віри”.

    Найсвіжіше

    Популярне