П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    “Всеукраїнський Собор” закликав духовенство та вірян всіх християнських церков до молитви за мир в Україні

    Об’єднання релігійних та громадських організацій “Всеукраїнський Собор”, під час засідання Духовної ради, прийняло рішення закликати християнські церкви України та віруючих об’єднатися в молитві про мир та охорону України у Різдвяні дні з 7 по 14 січня 2022 року.

    Про це йдеться у повідомленні на сайті організації.

    “Ситуація навколо України дедалі погіршується. Провідні країни світу останні місяці б’ють на сполох через небувале нарощування російських військ на кордонах України та реальної загрози російського вторгнення та повномасштабної війни”, – йдеться у тексті звернення.

    “Біблія говорить, шо в таких ситуаціях єдина річ, яка може вберегти від війни – це посилена молитва церкви та всіх віруючих. Тож закликаємо всіх християн та церкви до посиленої молитви за мир і благополуччя, відвернення ворожої загрози, за захист від війни”, – додають у “Всеукраїнському Соборі”.

    У заклику стверджується, що сьогодні як ніколи потрібно аби молитва за Україну не згасала ні вдень, ні вночі, тож в організації закликали українців звести потужний молитовний захист нашої батьківщини.

    Найсвіжіше

    Популярне