Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    Завдяки УПЦ США та благодійникам з Канади українські самотні літні люди отримали продукти харчування

    Священник Православної Церкви України Андрій Мариновський передав допомогу одиноким і літнім парафіянам у селах Тернопільської області. Благодійна допомога стала можливою завдяки старанням УПЦ США (Вселенський патріархат) та добродіям з Канади.

    «Слава Ісусу Христу. Вітаємо усіх Вас, брати і сестри, з Новим Роком. Нехай буде благословенним цей рік для нашої Церкви, нашої неньки України і для усіх нас. Напередодні свята Різдва Христового, ми мали змогу знову допомогти одиноким і перестарілим парафіянам смт. Микулинці, смт. Дружба, с. Воля, с. Лучка, с. Кривки, всього 25 чоловік, продуктовими наборами. Дякуємо “St. Andrew’s Ukrainian Orthodox Society”, “Товариству Милосердя Канада” і усім хто долучився до цієї Богоугодної справи», – йдеться у дописі священника ПЦУ отця Андрія у Фейсбуці, опублікованому 1 січня.

    Він також попросив Господа благословити усіх людей у кого серце наповнене справжньою християнською любов’ю, усіх хто чинить добро і милосердя.

    «Вітаємо усіх Вас з Різдвом Христовим. Продовжуймо і на далі творити добро і бути справжніми дітьми Божими. Христос Рождається! Славімо Його! о. Василь, о. Андрій і православні громади смт. Микулинці, смт. Дружба», – підсумував священник.

    Нагадаємо, в УПЦ США помолились за ненароджених дітей і подружні пари, які втратили дітей. Також архієпископ Даниїл відвідав парафію УПЦ в Медісоні, штат Вісконсин.

    Найсвіжіше

    Популярне